Ahol sok a fa, oda ágvágó is szükséges

A párommal egy pici, belvárosi lakásban tengettük a mindennapjainkat már egy jó ideje. Szép volt egyébként, annyi volt vele az egyedüli baj, hogy talpalatnyi hely sem volt benne. Mindennek megvolt a maga helye, semmilyen felesleges plusz dolog nem fért el. Cserébe viszont jó sok pénzt fizettünk a bérléséért. De panaszra nem lehet okunk igazából, mert nagyon jó elhelyezkedésű volt a lakás. Minden közel volt hozzá, ráadásul a munkahelyünk egy saroknyi távolságra volt a lakástól, így sokakkal ellentétben nem kellett órákat ingáznunk a lakás és a munkahely között. Sőt, sokszor még ebédelni is haza tudtam ugrani. Ezt eleinte mindketten nagyon élveztük, boldogok voltunk a kis belvárosi lakásunkban. Ahogy azonban teltek az évek, egyre jobban kezdett zavarni a folyamatos zaj és a szmog. Azt hittem, hogy ezzel csak én vagyok így, de nem, kiderült, hogy a párom is egyre inkább vágyakozik a béke és a nyugalom után. Így háromévi albérletben lakás után megbeszéltük, hogy ideje lenne venni egy saját ingatlant, ami csak a miénk, lehetőleg kertes házat. Nekem mindig is nagyon hiányzott az albérletből egy cseppnyi természet, ahova akár reggelente a kávémmal ki tudok ülni, és elgondolkodok, hogy aznap milyen teendők várnak rám. Viszonylag gyorsan meg is találtuk a nekünk megfelelő családi házat, és meglepően könnyedén meg tudtuk vásárolni. Észre sem vettük az idő múlását, és hopp, már ott is álltunk közvetlen a költözés előtt. Többek között engem az fogott meg a házban, hogy több hatalmas fa van a kertjében, ami nyáron nagyon jó hűst fog adni, ha az udvaron vagyunk. Igen ám, de ahol sok fa van, oda bizony kell ágvágó is. Ezzel a párom is tisztában volt, úgyhogy a kezébe is vette az irányítást, ahogy szokta.

Felnyitotta a laptopját, és beírta a keresőbe, hogy fiskars magassági ágvágó. Ugyanis ez a kedvenc márkája, a Fiskars termékeiben még sosem kellett csalódnia, azt mondta. Így aztán logikusak tűnt, hogy az ágvágót is ettől a márkától válassza ki. A bizonyos ágvágót pedig a gazdabolt.hu oldalán találta meg. Korábban hallott róla a férjem, így eldöntötte, hogy a vásárlása előtt egy kicsit behatóbban körülnéz az oldalon, hátha véletlen valami olyan dologra bukkan, ami jól fog jönni az új házunkhoz. A gazdabolt.hu – n rengeteg ágvágó és fűrész található meg. Nekünk is igen nehéz volt a vásárlás, mert a bőség zavarába kerültünk. Szerintem az nagyon pozitív dolog, hogy a termékek között vannak dolgok minden árkategóriában, így senkinek sem kell olyan döntést meghoznia, ami mondjuk túllépi a büdzséje kereteit. Ugyan a fiskars magassági ágvágó nem volt az oldalon található legolcsóbb lehetőség, de úgy voltunk vele, hogy ha már megvesszük, az legyen olyan minőségű, hogy jó sokáig tudjuk is használni. Amikor nagy nehezen meglett a kiválasztott, elolvastuk a részletes leírást is a termékkel kapcsolatban.

Az adatai alapján is megfelelőnek tűnt, így a következő, amiről többet szerettünk volna megtudni, az a szállítás volt. Szerencsére nem kellett sokat kutatnunk, ugyanis a terméknél ott van egy kis panel, ami azt a kiszállítási dátumot tartalmazza, amely akkor fog ránk vonatkozni, ha éppen akkor, amikor böngészünk a gazdabolt.hu – n, meg is rendeljük a kiválasztott dolgot, esetünkben a fiskars magassági ágvágót. Természetesen szerencsénkhez híven nem volt raktáron az eszköz, csak külső raktáron. Úgy voltunk vele, hogy csak emiatt nem fogunk mást választani, ha egyszer ez felel meg legjobban az igényeinknek, inkább várunk pluszban néhány napot. Igazán ki fogjuk bírni addig is. Van lehetőség személyes átvételre és futárszolgálattal való kiszállításra is. Ugyan nagyon szerettem volna személyesen átvenni a csomagot, hiszen akkor legalább ott a boltban át is tudom venni, és ha valami baj van, tudom jelezni, de sajnos a realitás talaján maradva erre nem volt lehetőség. Egész egyszerűen a költözés, felújítás, munka és párkapcsolat mellett még nem fért ez is bele a kevés időnkbe. Mert egyébként van kettő telephelyük. Viszont oda kell figyelni, mert csak az egyik látogatható bárki által, a másik telephelyre a belépés szigorúan engedélyhez kötött. Erről bővebb információt lehet találni a gazdabolt.hu – n, ott vannak pluszban a GPS koordináták is, amiknek segítségével oda lehet találni a telephelyekre. Ezekre ugyanis azért van szükség, mert iparterületen vannak.

Egyébként nekem nagyon tetszett, hogy amikor böngésztük még a megfelelő fiskars magassági ágvágót, akkor láttuk, hogy lehet a termékekről értékelést írni a vásárlóknak, ezzel segítve a jövőbeli vásárlók döntését. Természetesen a mi termékünknél pont nem volt még értékelés, de nem bántam, bíztam a párom szakértelmében. Azt azonban eldöntöttem, hogy én biztosan fogok majd értékelést írni, hogy ezzel segítsek másokat, akik tapasztalatokra lennének kíváncsiak. Mindenesetre mindig jó jelnek tartom, amikor lehet a termékeket értékelni egy oldalon, mert az azt jelenti, hogy nincsen vaj a fülük mögött. Hiszen, ha nem olyan lenne a termék a valóságban, mint ahogy a weboldalon hirdetik, biztosan nem lehetne valódi véleményt írni.

Már éppen kattintottunk volna a megrendelésre, amikor a párom a weboldal jobb felső sarkában megpillantotta a Gazdabolt TV lapfület, és mindenképp meg akarta nézni. Kicsit mérgelődtem, mert jobban szerettem volna én inkább haladni, de kedves maradtam, és nem szóltam semmit. Milyen jól is tettem! Ugyanis egy nagyon hasznos oldalra bukkantunk a páromnak köszönhetően. A Gazdabolt TV felületén olyan rövid videókat lehet megnézni, ahol a hozzáértők adnak tanácsokat mindenféle kertészkedéssel kapcsolatos témában. Ezek mindenkinek hasznosak lehetnek, nekünk meg aztán pláne, akik még csak ismerkednek a kertészkedéssel, és még nem profik, viszont annál lelkesebbek. Ráadásul biztosak lehetünk ez esetben abban is, hogy az itt elhangzott tanácsok biztosan hasznunkra válnak majd a későbbiekben. Láttuk, hogy a gazdabolt.hu – nak ezek a videói fent vannak a Youtube csatornájukon, így áttértünk oda inkább a kényelem miatt. Észre sem vettük, milyen sok időt eltöltöttünk ezeknek a videóknak a nézésével, annyira lekötötték a figyelmünket. Miután úgy éreztük, hogy elég sok újdonságot tudtunk meg, befejeztük a fiskars magassági ágvágó megrendelését, így innentől már csak annyi volt a dolgunk, hogy győzzük kivárni. Szerencsére a futár nagyon gyorsan kihozta, még egy kicsit gyorsabban is, mint ahogy azt a gazdabolt.hu oldalán ígérték, így nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Azóta élesben is sikerült az ágvágónak bizonyítania, sikeresen átment a vizsgán, a megmetszett almafánk pedig sokkal jobban néz ki így karbantartva. Minden pénzt megért az ágvágó, nagyon elégedettek vagyunk vele, ma sem döntenénk másképpen. Pedig azóta eltelt jó néhány hónap, de a munka még mindig nagyon hatékony vele. Biztos vagyok benne, hogy ez nem az utolsó vásárlásunk volt a gazdabolt.hu – tól.

fiskars magassági ágvágó