Albérletben élni nem csak móka és kacagás

Tisztán emlékszem arra a napra, amikor először vettem birtokba a budapesti albérletem. Imádtam, hogy végre nagylány vagyok, a magam ura, és úgy éreztem, eljött a teljes szabadság időszaka.
Természetesen hamar rájöttem, hogy külön élni amilyen jó buli, olyan nehéz is. A hétköznapi teendők könnyen sokasodnak, és egész egyszerűnek tűnő feladatok szörnyen nehezen megoldhatóvá változnak, ha egymagunknak kell megküzdeni vele.

Így történt ez akkor is, amikor először eldugult a lefolyó a konyhában. Nagyon kétségbe estem, ugyanis mindenféle házipraktika bevetése után sem javult a helyzet. A legjobb barátnőm sírva hívtam fel. Szerencsére a jóbarátok mindig ott vannak, ha szükség van rájuk: Lili küldött is egy telefonszámot, és biztosított róla, hogy itt a duguláselhárítás igazi szakemberekkel, profi eszközökkel történik.

Gyorsan tárcsáztam is, annak ellenére, hogy már este volt: 0-24 órás ügyfélszolgálatuk van, amit bármikor hívhatnak az emberek. Ez óriásig megnyugvást adott nekem.
A telefont hamar felvették, én pedig elmondtam a kedves diszpécsernek, hogy mi a gondom. Megnyugtatott, hogy nem egyedi a helyzet, és már 30 éves tapasztalattal rendelkeznek duguláselhárítás terén. Igazi szakemberekkel, profi eszközökkel dolgoznak, úgyhogy nem kell aggódnom.
Ugyan van lehetőség rá, hogy 1 órán belül kiérjenek és megoldják a problémát, én azt választottam, hogy holnap reggel jöjjenek. Azért mégiscsak egy konyhai csapról van szó. Ha már kibírtam nélküle egy napig, egy éjszakát még bevállalok.

Reggel a megadott időpontban megérkeztek a szakemberek. Udvariasak voltak, és rögtön tudták, mit kell tenniük. Csak pislogtam, hogy milyen gyorsan megcsinálták! Azt hittem, órákat fog majd ez igénybe venni, de egyáltalán nem. Nagyjából 30 perc alatt végeztek is vele.

A teljesítmény lenyűgözött, már ekkor eldöntöttem, hogy legközelebb is őket fogom keresni, ha gondom van.
Az egyik szerelő mondta, hogy ennek nagyon örül, ám annak még jobban örülne, ha többet nem kellene ilyen miatt jönnie. Annak érdekében, hogy ez így legyen, adott nekem néhány tippet, hogy mit ne dobjak a lefolyóba, hogy elkerüljem az újabb dugulást. Hasznos volt ez a kis gyorstalpaló egy kezdő háziasszonynak, mint amilyen én is vagyok.

Megköszöntem a kedvességüket, és azt is, hogy ilyen gyorsan elhárították a bajt. Nagyon hálás voltam nekik is, és Lilinek is, amiért megmutatta ezt a fantasztikus céget.

Napközben elújságoltam anyukámnak, hogy milyen kalandos a fővárosi élet. Átküldtem neki a vizgazfutesszerelo24.hu oldalát, ahol a duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel történik!