Albérletben is szükség van a lakásbiztosításra!

Sokáig én is úgy gondoltam, hogyha az ember albérletben lakik, nincs szükség rá, hogy külön biztosítást kössön. Úgysem az enyém a lakás, minek biztosítsam bármi miatt is? Ráadásul az épületre van társasház biztosítás, szóval baj nem lehet.

Egészen addig megingathatatlan voltam a hitemben, amíg meg nem történt a baj. Történt ugyanis, hogy a lakásban csőtörés volt. Oly mértékű volt ez a gond, hogy a lakásom jó néhány tárgya, bútora megsínylette ezt az esetet. Több tízezer forintos tétel volt, hogy mindezt lecseréljem. Aztán, amikor a biztosító kihívására került a sor, akkor jöttem rá, én nem fogok kapni az ingóságaimat ért kárért egy forintot sem, hiszen a társasház biztosítás csak az épületben keletkezett károkat állja.

Ez a lecke elegendő volt ahhoz, hogy változtassak a gondolkodásomon, és lakásbiztosítás után nézzek. Egy ismerősöm javasolta, hogy a https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldalról tájékozódjak.
Valóban hasznos volt ez a weblap. A Pannon Safe egy remek cég, és az a céljuk, hogy el tudjunk általuk igazodni a pénzügyek világában. Kiterjedt partnerhálózatuknak köszönhetően számos ajánlattal várják az ügyfeleket, és segítenek benne, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapjuk meg, bármire is keresünk megoldást. Szakértelmüknek köszönhetően nem csak lakásbiztosítással, hanem nyugdíj-, egészségbiztosítással, KGFB-vel, hitelekkel is meg lehet őket keresni.

A https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldalon elérhető egy lakásbiztosítás kalkulátor, mely egyszerű és gyors megoldást kínál az elérhető lehetőségek áttekintésére. Csupán néhány kérdésre kell válaszolni a felületen, hogy megmutassa, milyen személyre szabott ajánlatok várnak ránk.
Úgy gondolom, a Pannon Safe lakásbiztosítás kalkulátora nagyszerű és modern lehetőség mindenkinek, aki szeretné elkerülni a hasonló gondokat, mint én. Itt az ügyfelek érdekeit tartják szem előtt. Több társasággal is kapcsolatban állnak, és azt a megoldást ajánlják mindenkinek, ami az adott helyzetben a legmegfelelőbb. A döntés persze mindvégig a kezünkben van: az áttekintett lehetőségek közül mindig mi választjuk, melyik a legszimpatikusabb számunkra.
A szolgáltatás kényelmes lehetőség magánszemélyeknek, de akár cégek vagy önkormányzatok is igénybe vehetik.

A Pannon Safe ingóságra vonatkozó biztosítását egyáltalán nem bántam meg. Nagyon kicsi összeget kell rá fizetnem, mégis védelem alatt áll az összeg személyes tárgyam, ami az albérletemben van.
Kedves albérlők! Ne bagatellizáljátok el a dolgokat, szánjatok rá néhány percet, és tájékozódjatok a https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldalról!