Az autósboltok között is rengeteg van, a legjobbat találtuk meg

Az autósboltok között is iszonyat nehéz megtalálni a legjobbat, amiben megbízunk és jó minőséget képviselnek. Amíg albérletet kerestünk, addig ugyanezzel szembesültünk, hogy nagyon bonyolult megtalálni a tökéleteset. Sok lakást megnéztünk, de a legjobbat végül ajánlás alapján leltük meg. Nem volt ez msáhogy az autósbolttal sem. Egy barátunk javasolta az autósboltok legjobbikát, ahol lehet olajokat, tisztítószereket és autós kiegészítő termékeket is kapni.

Az autósboltok közül ez garantáltan a legjobb, amit találni fogsz

autósboltok
a jól ápolt autó tovább marad jó kondiban

Az autóhoz szerettünk volna venni egy-két dolgot, többek között jó minőségű olajat jó áron. Az autósbolt oldalán volt egy olyan funkció, hogy olajkereső. Ezzel gyorsan rájöttünk, hogy nekünk pontosan milyenre van szükségünk. A márka katalógusból ki lehet választani, hogy melyik olaj, melyik autóhoz passzol. A profik odafigyelnek minden részletre, és azt is leírják a vásárlónak, hogy mennyi a javasolt feltöltési mennyiség. A Castrol, az Opel motorolaj, a Total Quartz Future olaj, a Shell Helix és még sok mrákás olaj elérhető a webshop webshopon. Megtaláltuk a nekünk való olajat olaj, és kerestünk egy hozzá pontosan passzoló szűrőt. Az olajwebshop.hu a Filtron és Mann-Filter szűrőket ajánlja az autókhoz, és Hiflofiltro szűrőket a motorkerékárokhoz.

Az autó tisztán tartása

Annál szerintem kevés visszataszítóbb dolog van, mintha valakinek a kocsijában bokáig áll a szemét és tiszta mocsok a kocsi. Ha kívül belül tiszta retek az autó az borzasztóan igénytelen, ráadásul a kocsinak is rosszat tesz. Az autó belső tisztításához a Sonax tisztítóradírt és más Sonax termékeket szoktunk használni. A Sonax kifogástalan német márka, amely remek minőséget garantál. A sok márka közül szerintem ebben is a Sonax műanyagápoló kendő a legjobb, ezért nálunk mindig ez van a kocsiban. Nagyon praktikus, kis helyen elfér, és gyorsan le lehet vele pucolgatni a műanyag részeket.

A Sonax üvegtisztító kendő szintén csodás, a visszapillantókat rendszerint ezzel szoktuk áttörölni. Az https://www.olajwebshop.hu webshopjában szerencsére rengeteg márkás autós holmi kapható, a Sonaxtól rengeteg termék van készleten náluk. Ha az ember már megtalált egy márkát, ami bevált, akkor nem szívesen cseréli le, így mi mindig ezeket szoktuk újra rendelni. A Sonax műszerfal ápoló matt spré is hasznos, hogyha igazán tiszta és patent kocsi belsőt akarunk. Ezt azért is szeretjük, mert kellemes citromos illata van.

Az autó külső ápolására Sonax rozsdaálló sprét szoktunk használni, ez jól óvja a fontos alkatrészeket. A jégkaparónkat is innen rendeltük meg, ami teleszkópos, így praktikusan és könnye3n használható. Sajnos a tavaly nyári szezonban elég sok off roadon kellet átvezetnünk, kempingekbe, fesztiválokra és vidéken is sok helyre mentünk. Így elég sok karc keletkezett a kocsi külsején, ami nem éppen esztétikus. Ezért rendeltünk Sonax karc eltávolítót, ami pont erre a problémára szakosodott.  

Ez csak pár termék a honlapról, de ezek mellett innen rendeltünk például vontatókötelet is és olajos kannákat. Sok hasznos dolog található náluk jó minőségben, kedvező áron.