Az új főbérlő és az ő egyed pólója

Nem rég költöztem be egy nagyon kis csinos albérletbe. Igazán nagy lépés volt ez számomra, hiszen eddig csak szobát béreltem és mindig voltak lakótársaim, de most egyedül lakom. Nagyon örülök, hogy végre nagyobb lett a privát terem és nem kell senkihez se alkalmazkodnom. Kifejezetten élvezem, hogy a fürdő mindig szabad és azt csinálok a lakásban, amit csak akarok és akkor, amikor csak akarok.

A főbérlőm, egy 30-as éveiben járó fiatal srác és nagyon jó humora van. Legutóbb mikor itt járt, egy nagyon vagány feliratos póló volt rajta. Látszott, hogy ez nem valamelyik fast fashion boltból van, mert eléggé egyedinek tűnt. Meg is kérdeztem, hogy hol szerezte, mire átküldte a lolmarkt.hu oldalát. A fő profiljuk a pólónyomás, de ez mellett készítenek még fém poharakat, szájmaszkokat és belebújós pulcsikat is. Mindegyiket valamilyen egyedi mintával látják el. Vannak sajátjaik, de akár küldhetsz te is, vagy ha úgy van, akkor felhívod az ügyfélszolgálatot, elmondod milyen mintát képzeltél el és akkor ők megtervezik neked. Szerintem ez tök jó dolog, mert sok ilyen ajándék azért nem tud megvalósulni, mert vagy nem találod meg a megfelelő mintát, vagy egyszerűen nem tudod megvalósítani azt az elképzelést, ami a fejedben megszületett.

15 külön kategóriájuk van a minták tekintetében, de még azokon belül is vannak alkategóriák, szóval tényleg elég nagy a választék. Ahogy elnéztem az oldalt, most elég sokat poénkodnak, ezzel a karantén dologgal, ami megmondom őszintén, egy kicsit megmosolyogtatott, szerintem tök jó, hogy még ilyen nehéz időkben is megtartja az ember a humorérzékét.

A szállítási időre 1-2 napot írnak, sőt elvileg, ha még reggel 10 előtt leadod a rendelésed, akkor az még aznap elkészül, és ha nem akarsz várni a futárra, akkor te magad is bemehetsz az üzletbe, már ha van a közeledben. Az országban 12 boltjuk van, szóval elég nagy a lefedettség sok helyen el lehet érni őket. A pólónyomás tehát nem csak online érhető el, hanem akár személyesen is.

Érdemes nagyon odafigyelni még a méretválasztásnál, ugyanis valamelyest eltérőek a megszokott méretekhez képest. A női pólók egy picikét szűkebbek, a férfi méretek pedig valamivel bővebbek, de nem kell aggódni, van mérettáblázat, amiről könnyedén leolvashatod, hogy neked mekkora kell pontosan, de ha mégsem sikerült eltalálni, akkor 14 napon belül vissza lehet küldeni cserére a kiérkezést követően.

Ha pólónyomáson töritek a fejetek, mindenképp látogassatok el a lolmark.hu weboldalra, nem fogtok csalódni!