Az új lakótársam érdekes története

Van nekem egy nagyon szuper kis albérletem, ahova már három éve beköltöztem. Teljesen ideális az elhelyezkedése a számomra, mert közel vannak a szüleim, az egyetem és a munkahelyem is. Még a belváros sincs túl messze, így általában ha valamilyen programra vágyok, akkor elég negyedórát sétálnom, és már előttem is van a lehetőségek tárháza.

Külön szerencsés voltam, hogy a lakótársammal is igazán jól kijöttünk, azonban Ő most elköltözik, így találnom kell helyette valakit.

Ráakadtam egy szimpatikus jelentkezőre, akivel gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Csak egy apró kérése volt felém: néhány hétig nem fog tudni besegíteni a házimunkába, mert nem rég volt egy műtétje, ami miatt kerülnie kell bizonyos fizikai mozdulatokat.

Úgy voltam vele, hogy az a pár hét nem számít, hiszen ez igazán nem nagy ár azért, hogy a megfelelő embert találjam meg az albérletem üresen maradt szobájába. Mikor beköltözött, főztem egy jó vacsorát a számunkra, hogy megünnepeljük a beköltözését.

A vacsora közben többet is megtudtam a műtétjéről. Elmesélte nekem, hogy Kelemed Plasztikánál elvégeztek nála egy hasplasztika műtétet, ami nagyon jól sikerült. Ez itt dolgozó plasztikai sebész Budapesten is végez beavatkozásokat, és a lakótársam műtétjére is itt került sor.

Annyi jó dolgot mesélt nekem erről a helyről, hogy én is felkerestem a fenti linken elérhető weboldalt, hogy jobban tájékozódjak a lehetőségekről, mert egy hasplasztika műtét engem is érdekel.

Itt egy olyan sebész vezényli le beavatkozásokat, aki már 1997 óta végzi el a magánpraxisait, szóval az már biztos, hogy tapasztalatból nincs hiány. A képzettségét Magyarország legjelentősebb intézeteiben szerezte meg, azonban számos olyan tudományos közösségnek is a tagja, melyek nemzetközi szinten is működnek. Az egyetemi doktor tudományos fokozatával 2008 óta büszkélkedhet a Doktor Úr.

Az már jól látható, hogy itt a szakértelem, a tudás és a tapasztalat bőven jelen van. Csak pozitívumokat mondhatunk a sebészet felszereltségéről is, hiszen itt csak a legmodernebb és a legmegbízhatóbb eszközökkel fogják elvégezni a különböző beavatkozásokat.

Az oldalon kicsit beleástam magam a hasplasztika részleteibe is, mert nem akartam a lakótársamat kérdezgetni róla. Itt tudtam meg, hogy ebből a fajta műtétből kifejezetten sok létezik.

plasztikai sebész Budapest

Az egyik legfontosabb információ, amit innen megszereztem, az a műtéthez szükséges alkalmassági kritériumokkal kapcsolatos. Fontos, hogy a testtömeg indexünk egy bizonyos szint fölé ne menjen, illetve a testsúlyunk is csak minimálisan ingadozhat a műtétet megelőző félévben. Ezen kívül számtalan fizikai és lelki tényezőnek is meg kell felelni a páciens részéről, hogy ez a műtét sikeresen végrehajtható legyen.

Természetesen ezt nem csak nekünk kell eldönteni, hogy elvégezhető-e rajtunk a műtét, hiszen a plasztikai sebészeten segíteni fognak nekünk ebben is.

Ha érdekel minket egy kiváló plasztikai sebész Budapest elérhetősége, csak annyi a teendőnk, hogy a honlapjukon megtalálható kapcsolatok egyikét megkeressük. Felhívhatjuk a sebészetet telefonon, melyhez a telefonszámot megtalálhatjuk a weboldal felső részén, de én inkább a weblapjukon található konzultációs kérdőív kitöltését javaslom erre a célra, mert az sokkal praktikusabb. Itt csak meg kell adni az elérhetőségeinket, és hogy milyen műtét érdekel minket. Továbbá fontos megadni azt is, hogy melyik városban és melyik napon szeretnénk a konzultációra sort keríteni.

Én már el is végeztem egy ilyen jelentkezést, és izgatottan várom az első konzultációmat. Biztos vagyok benne, hogy a lehető legjobb helyet választottam ki egy plasztikai beavatkozás céljára.