Beköltöztünk az új albérletbe, jöhet az esküvő!

El sem hinnétek, milyen nehézségeket éltünk át az új albérletbe való költözés közben. Annyi minden volt, amit meg kellett javítani, ráadásul újra kellett festenem az összes szobát, és kidobálnom a régi bútorokat, amiket már nem használunk. De már az is csoda volt, hogy végre találtunk egy jó lakást viszonylag kedvező áron.

Az utóbbi napokban elvégeztük az utolsó simításokat, és végre teljesen be is költözhettünk új otthonunkba. Most már elkezdhetjük az esküvő részleteinek tervezését, mint például a vacsora menüjét, a díszleteket, vagy a fotózást. Esküvői fotós budapest környékén több is akad, de ezek közül én a lehető legjobb művészt próbáltam kiválasztani. Az egyik munkatársam ajánlotta Szoboszlai Kriszti oldalát, aki egy családi fotósorozatot készített nekik. Azt mondta, hogy nagyszerűen ment minden, és a képekkel is meg van elégedve. Szerinte Kriszti a legjobb esküvői fotós budapesten, nem csak a munkái, hanem a személyisége miatt is.

Kíváncsi is lettem a beszámolója után, ezért meglátogattam a szoboszlaikriszti.hu oldalt, ahol saját szememmel is meggyőződhettem arról, hogy ez lesz a legjobb választás. Átnéztem az oldalon található galériát, ahol rengeteg esküvői fotót találtam különböző stílusban. Látszik az, hogy Kriszti a modellek személyiségét próbálja kihangsúlyozni a képeken. Nagyon tetszik, hogy bármilyen stílusú személlyel jó képet tud alkotni. Párommal már van néhány elképzelésünk a nagy napról, ezért írtam egy üzenetet Krisztinek, amiben kifejtettem, hogy mit szeretnénk. Én az egyszerű, minimalista stílust képviselem. A ruhám nem lesz hercegnős csoda, én nem is vágyok erre. A fotókat pedig mindenképpen a természetben fogjuk elkészíteni, azon a helyen, ahol az esküvőnk is lesz. A szertartást egy erdős helyre terveztük, patakkal és gyönyörű, zöld fákkal körülvéve, melyek nagyszerű hátteret adnak majd a képeknek. A ruháink fehér színe pedig szuper kontrasztot ad majd a sötétebb háttér előtt. Már alig várom, hogy ott lehessek, és átélhessem ezt a csodát. Krisztivel eddig nagyon jól sikerült kommunikálnunk, és úgy tűnik sok mindenben egyet is értünk a fotózással kapcsolatban. Ő is úgy gondolja, hogy a kevesebb néha több, és örült annak, hogy nem akarom túlzásba vinni a díszleteket. Persze semmi gond nincs azzal, ha valaki színes, mozgalmas képeket akar. Egy jó fotóssal minden lehetséges, csak a képzeletünk szabhat határt.

Kicsit nyugtalanított néhány dolog, mivel még nem volt hasonló élményben részem. Nem tudom milyen érzés az, ha egész nap egy kamerával követnek, és mindig mosolyognom kell, jól kell kinézzek. Kriszti megnyugtatott, hogy ezt egyáltalán nem így kell elképzelni. Azt mondta, hogy őt szinte észre sem fogjuk venni majd, és az egyetlen feladatunk az lesz, hogy élvezzünk minden pillanatot. Ő pedig közben majd végzi a dolgát, de ezen most nem kell aggódnom. Azt is mondta, hogy a helyszínen is segíteni fog minket, és nem nekünk kell majd kitalálni azt, hogy hova álljunk és mit csináljunk. Egyébként is, fő a természetesség. Jó, hogy ilyen barátságos hangnemben tudunk beszélgetni, így olyan, mintha már régóta ismernénk egymást. Már nagyon várom, hogy személyesen is találkozzunk a fotósunkkal.

Az ár nem volt feltüntetve az oldalon, de egy pár e-mail váltása után már kaptunk is egy ajánlatot. Szerintem jó árban vannak a szolgáltatásai, és biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, amikor Krisztihez fordulunk.

Hogy tényleg ő a legjobb esküvői fotós budapesten? Hamarosan kiderül. Az esemény után mindenképpen írok majd egy beszámolót, és megosztom a kedvenc képeimet, szóval érdemes lesz visszanézni ide. Ha pedig inspirációra van szükséged, akkor látogass el a Kriszti oldalára, ahol szebbnél szebb képekből meríthetsz ötletet a saját esküvői vagy családi fotóidhoz.

esküvői fotós budapest