Ha hirtelen beüt a krach…

A lakhatás az ember egyik legfontosabb szükséglete. Ahhoz, hogy legyen saját életterünk dolgoznunk kell, majd, ha összegyűjtöttük a megfelelő mennyiségű pénzt egy lakásra, vagy eleget keresünk ahhoz, hogy kifizessük egy albérlet havi költségeit, jöhet a költözés. Itt azonban még nem értek véget a bonyodalmak. Egy lakást – akár saját, akár albérlet – fenn kell tudni tartani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy ki kell fizetnünk a havi állandó költségeket (ilyen például a villanyszámla, a közösköltség, vagy éppen a gázszámla), hogy rendben kell tartanunk a lakásunkat, illetve, hogy meg kell oldanunk a felmerülő problémákat, meghibásodásokat. Ezt sajnos senki nem ússza meg, mindenkivel szembejön az élete során rengeteg megoldandó feladat. Elromolhat a zár, összetörhet a járólap, tönkremehet a sütő vagy a tévé, összepiszkolódhat a festés, vagy éppen elrepedhet egy cső a falban.

SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében – keresünk rá ilyenkor, már persze, ha ezen a területen élünk. A vízszerelés.net szolgáltatásai jól jöhetnek ilyenkor, ugyanis Budapesten és környékén vállalnak vízszerelési, csatornázási munkákat. Tudnak segíteni például csőtörés, duguláselhárítás esetén, vállalnak még csatornakamerázást és fűtésszerelést is.

A csőtörés egy vészhelyzet, mely sajnos bárkivel bármikor megtörténhet, és még csak észrevenni sem annyira egyszerű, mint elsőre gondolnánk. Csőtörésnek számít például a repedés, a csatlakozás elpattanása vagy egy cső kilyukadása. Ahogy a sérülés milyensége, úgy az okai is sokfélék lehetnek. Okozhatják a csőtörést elöregedett, rozsdás csövek; a kemény víz miatt kialakuló vízkő; fagypont alatti hőmérséklet; rossz csőméretezés; rosszul felszerelt toldások, illesztések; nem megfelelő víznyomás; fizikai behatás, sérülés. Egy apró repedés lehet, hogy elsőre nem okoz hatalmas problémát, ám hosszútávon ez is képes komoly károkat okozni. Eláztathatja, elmállaszthatja a falakat, sőt alá is moshatja őket. A nedvességtől salétromosodás, penészedés kezdődhet, nagy mennyiségű szivárgó víz esetén pedig a berendezést, illetve az elektromos hálózatot is tönkreteheti. Mint már írtam, amikor még csak kisebb szivárgásról van szó, akkor nem minden esetben könnyű felfedezni a hibát. Ebben tud segíteni, ha figyelünk bizonyos jelekre. Ilyen a csökkenő, vagy folyamatosan alacsony víznyomás; a sötétebb, nedves foltok megjelenése a falakon; a burkolat mögül szivárgó víz; érdemes figyelni az elárasztott vízaknára is, valamint arra is, ha pörög a vízóra, pedig senki nem használ vizet a lakásban.

A vízszerelés.net nyújt SOS vízszerelést Budapesten és Pest megyében, ezzel kapcsolatban elérhetőek 0-24 órában telefonon, de visszahívás is kérhető a weboldalukon megtalálható felületen. A hiba okát – természetesen – nem kell pontosan tudnia, csupán néhány kérdésre kell választ adnia, és a vízszerelés.net munkatársai megállapítják, hogy milyen eszközökre, alkatrészekre, szakemberekre lehet szükség a javításhoz. A cég szakemberei 30 éve vannak a szakmában, és több éves garanciát vállalnak az elvégzett munkára. A weboldalukon minden problémakörről hosszan olvashat, és minden kollégájuk rendelkezik azzal a képzettséggel és tapasztalattal, ami a profi, kifogástalan munkához szükséges. A telefonálása után a szerelők – sürgős esetben – akár egy-két órán belül kiérkeznek Önhöz, és megkezdik a hiba elhárítását. A kiszállás gyors, azonban a szerelés lehet, hogy több időt vesz igénybe, mint amennyit már szakembereknél tapasztalt. Ennek az az oka, hogy ők igyekeznek minél igényesebb munkát végezni, mindeközben pedig eredeti, minőségi alkatrészekkel dolgoznak. Akkor se ijedjen meg, ha a biztosítójával ki szeretné fizettetni a hibaelhárítás költségeit, ugyanis a vízszerelés.net számláit a biztosítók is elfogadják.