Így oldjuk meg mi a gázpalack kérdést az új albérletben

A feleségemmel hat hosszú évet húztunk le a belvárosban. Fiatalon költöztünk Budapestre, és mivel vidékiek vagyunk, hiányzott nekünk a nyugalom. Ugyanakkor a munkalehetőségek nagyon a Fővároshoz kötöttek minket, így arra a döntésre jutottunk, hogy keresünk egy új albérletet az agglomerációban.

Így találtunk rá egy kertes házra, vagyis annak egy részére, ahová beköltöztünk, és új életet kezdtünk.

Az új élet új kihívásokkal is járt, és rájöttünk, hogy az élet itt kevésbé lesz kényelmes, mint a belvárosi lakásban volt. Azonban a kezdeti félelmünk gyorsan szétoszlott, hiszen szerencsére vannak olyan szolgáltatások, amik megkönnyítik az emberek életét.

Ilyen például a gazpalackfutar.com, akik PB gázpalackkal látnak el minket, bármikor, amikor csak szükségünk van rá. Ugyanis rá kellett jönnünk, hogy itt visszacsöppenünk kicsit a vidéki hangulatba, és gázpalackkal fogunk sütni-főzni.

Az első pár hónapban egy helyi gázcseretelep volt az a hely, ahová palackért mászkáltam, de ez elég macerás volt, mivel messze volt tőlünk, és az autóm is kicsi ehhez művelethez.

Így kerestem egy olyan gázcseretelepet, ami házhoz is szállít. Egy barátom ajánlotta végül az említett oldalt, ahonnan azóta megoldjuk ezt a kérdést.

Ez a cég Budapesten, és a város 20 km-es körzetében vállal gyors házhozszállítást PB gázpalack ügyben, de szállítanak ki egyébként hélium palackot, co palackot, oxigénpalackot, és még egy csomó féle terméket, amire egy hétköznapi ember nem is gondolna.

Mi még kényelmesen beleférünk ebbe a 20 km-be, szóval rendszeresen ki is használjuk ezt a szolgáltatást. Nagyon megkönnyíti az életünket a cég, ugyanis azon felül, hogy házhoz hozzák a palackot, ezt nagyon gyorsan teszik, illetve akkor, amikor az ügyfélnek jó.

Az oldalukon található telefonszám felhívásától kezdve néhány órán belül érkezik a futár a rendelt termékkel, ami nekem kifejezetten fontos, mert sosem tartok itthon plusz palackot, és ha kifogy, akkor sürgős megoldás kell.

Így az elmúlt hónapokban már mindig tőlük rendelek. Egy telefonhívás, és jön a palack a raktárukból, és nem kell gázcseretelepre mászkálnom.

Érdemes egyébként az oldal blog menüpontja alatt is szétnézni, mert nagyon érdekes cikkek vannak feltöltve. Nekem nagyon pozitív, hogy a szolgáltatáson kívül ezzel is foglalkoznak. Érdemes elolvasni például a cikket, ami a gázpalackok biztonságáról szól, vagy arról, hogy hogyan zajlik a házhozszállítás. Persze ezen információk nélkül is teljes a szolgáltatás, de tetszik, hogy engednek belelátni a folyamatba, ez igazán egyedivé teszi a céget.

Összességében nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, hiszen úgy, ahogyan ígérik, nagyon nagy terhet vesznek le az ember válláról. Nem kell gázcseretelepre menni, sorban állni, cipekedni. Ennél egyszerűbb megoldás a gázpalack cseréjére nincs.

És ha ez nem lenne elég lehet velük rugalmasan időpontot egyeztetni, és mindig egy ismerős arc érkezik a palackokkal. A futár már jó ismerősként kezel, és bármikor hajlandó életet menteni egy gyors szállítással.

Örülök, hogy rátaláltam erre a szolgáltatásra. Azóta már nem csak én használom ki ezt a lehetőséget, hanem szinte az egész szomszédság. Melegen ajánlom mindenkinek, nem lesz csalódás!