Ilyen egy csapatépítő a Balatonon

A főbérlőm, mindig a lányát szokta küldeni a lakáshoz, amikor ki kell fizetnem a havi lakbért. A lányt Krisztának hívják és szerintem egy idős lehet velem. Mindig váltunk pár szót is mikor itt van, tényleg nagyon kedves teremtés. Amikor augusztus végén nálam volt, láttam, hogy a szokottnál jobban le van barnulva, ezért meg is kérdeztem merre volt nyaralni hadd irigykedjek már egy picikét.

Mondta, hogy tulajdonképpen nem nyaralni volt, hanem csapatépítő tréning volt hétvégén és ott kapta meg így az arcát a nap. Tovább érdeklődtem és kiderült, hogy a cég, ahol dolgozik, az a Balatonra szervezte idén az éves csapatépítőt (micsoda mázlisták!), és a BalatonPro-nál béreltek vitorlásokat és tulajdonképpen az egész csapatépítő tréninget velük szerveztették le.

Mint kiderült, a BalatonPro fő profilja a vitorlázás, de ez mellett rengeteg más vízi jármű is elérhető náluk. Ilyen volt például a sárkányhajó is, amit Krisztáék is kipróbáltak az első nap. Mondta, hogy a BalatonPro csapata nagyon jó programot állított össze. Tulajdonképpen az idősek és a fiatalok egyszerre tudtak részt venni minden programon és mindenki jól tudta magát érezni. Na, igen! Azt hiszem, hogy valahol itt kezdődik a profizmus, ha valaki úgy tudja összeállítani a programokat, hogy végül minden korosztály jól tudja magát érezni.

Na szóval Krisztáék az első nap sárkányhajóztak, a második nap pedig délelőtt tartottak egy kisebb csapatépítő tréninget a szárazföldön, majd ebéd után ők is kipróbálták a vitorlázást. Meglehetett volna még fejelni az egészet egy kis supozással is, de úgy érezték a sárkányhajózás után, hogy a második nap már csak a pihenés és a lubickolásra lesz erejük.

Az út alatt kiderült, hogy a BalatonPro, egy nagyon sok lábon álló cég és többek között lánybúcsúk szervezését is vállalja. Mondta is Kriszta, hogy valószínűleg a nővérének is ide fogja szervezni a buliját, ugyanis nagyon jó és nem mellesleg olcsó csomagjaik vannak. Ha jól emlékszem azt mondta, hogy mindegyiknél korlátlan italfogyasztás van, és kapnak belépőjegyet a siófoki szórakozóhelyekre, aztán másnap pedig tolhatnak egy wellness a part menti szállodák egyikében. Megmondom őszintén nem hangzik rosszul, egy ilyen buliba azért én is szívesen elmennék.

Ha nektek is felkeltette az érdeklődéseteket, akkor szerintem ne habozzatok, és irány a BalatonPRo oldala!