Kakaóvajjal a lakásbérlet projekt sikeréért

Családunk egyik kedvenc utazási célpontja Horvátország. Mindig magántulajdonban lévő, kis kiadó apartmant keresünk szálláshelyként, mert szeretünk megismerkedni az itteni emberekkel is. És nem utolsó sorban élvezni felettébb megnyerő vendégszeretetüket! Nagyra értékeljük például azt a remek szokásukat, hogy az apartmanba érkező vendégeket sokszor nagy adag saját készítésű finomságokkal üdvözlik, melyek az apartmanba vannak bekészítve már az érkezéskor.

Ebben a szellemiségben igyekeztem én is először kiadni a lakásomat, abban bízva, hogy egy ilyen őszintén kedves gesztussal hosszú időre szóló jó kapcsolatot tudok megalapozni leendő bérlőmmel. El is határoztam, hogy a számomra igazi ínyencségnek számító saját gyártású trüffelemet fogom bevetni e célból. Ennek egyik fontos alapanyagát, a kakaóvajat mindig a méltán népszerű Humaity Webáruházból rendelem. Az itt forgalmazott termékek szigorúan ellenőrzött beszállítóktól származnak, és esetemben fontos volt a gyors házhozszállítás is, hiszen már az utolsó simításokat végeztem a kiadó lakáson. Ráadásul a lakáshoz kapcsolódó masszív költségek miatt nem akartam újabb jelentős kiadásokba bocsátkozni. A humanityaruhaz.hu viszont híres kifejezetten korrekt árairól, amikben most sem kellett csalódnom. A számomra elegendő 100 grammos kivitel a nem dezodorált, azaz teljesen eredeti, intenzív illatú kakaóvajból alig több mint 1000 forintért beszerezhető: humanityaruhaz.hu/termek/kakaovaj_100_nem_dezodoralt_100_gramm. Ezt a remek minőségű termékeket natúrkozmetikumok elkészítéséhez is előszeretettel használják.

Számomra szintén kritikus fontosságú a webshopok környezettudatos hozzáállása is, ugyanis magam is lelkes természetvédő vagyok. A Humanity Áruházban szerencsére pont ilyen szellemiségben dolgoznak a csomagolás terén is: mindenképp törekednek az újrahasznosított papírkartonok alkalmazására, és minimalizálják a műanyag csomagolások használatát. A webshop felhasználóbarát megrendelési folyamatának végpontjaként pont így kaphattam kézhez a csodásan illatozó kakaóvajat, mely a humanityaruhaz.hu/termek/kakaovaj_100_nem_dezodoralt_100_gramm weboldal tanúsága szerint egyenesen Equadorból pottyant a küszöbömre. Teljesen átéreztem a Humanity legfőbb küldetését, mely szerint számukra az elégedett vásárló a legfontosabb. Nos, én abban a pillanatban egy rendkívül elégedett vásárló lehettem. Szerzeményemet gyorsan kitépve az újrahasznosított papír csomagolásból rögvest neki is láttam a vaníliás-narancsos csokoládé trüffel golyók elkészítésének. Tervem bevált: ezzel az igazán egyedi finomsággal valóban sikerült belopnom magam lakásom új lakóinak szívébe. Azóta is felhőtlen velük a kapcsolatom.