Költöztünk, és megtaláltam a legjobb pelenkát

Ismét bővül a család, már nem bírt el minket a kis lakásunk. Olyan mázlink volt, hogy az első lakást, amit kinéztünk, sikerült is kivenni! Mindenkinek jut külön szoba, van klíma, így a nyár nem lesz kegyetlen, és a babának is lett külön szobája. Így nem maradt más, mint beszerezni az utolsó dolgokat az érkezése előtt.

Bútorok és egyebek tekintetében már jól álltunk, amin sokat gondolkodtam az a pelenka kérdés volt. Elsőként azt kellett eldöntenem, hogy milyet is szeretnék, majd pedig jött az, hogy honnan tudnám a legjobb áron megvásárolni. Amikor erről meséltem az új lakásunk tulajdonosának, említette, hogy ő a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalról vásárolta meg tavaly a gyereknek a pelenkát, és nagyon elégedett volt a termékekkel és az árakkal is.

Nagyot nevettem azon, hogy pelenkát is már online vásárolunk, de hát miért ne? Nem veszíthetek semmit, ha megnézem a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalon a kínálatot.

Meg is találtam az összes létező pelenkatípust szerintem, hiszen kapható itt nadrágpelenka, bugyipelenka, úszópelenka, textilpelenka a különféle kiszerelésekről nem is beszélve. Vannak mini és 7 XXL csomagok is. Úgy látom, hogy ezek a jelölések azt jelentik, hogy hány kg gyerekről van szó. Tehát például a 2 Mini elnevezésű pelenka a 3-6 kg súlyú babáknak való, míg egy 7 XXL névvel ellátott pelenka kategória a 20-30 kg súlyú gyerekeknek készült pelenkákat tartalmazza.

A választék nagyon széles, lesz miből válogatnom az tuti, és mivel az árak is nagyon szimpatikusak, valamint a kiszállítási díjak is igazán kedvezőek, így én is LORD Shop webáruházra teszem le a voksomat, ahol nem csak babáknak való holmik kaphatók!