Megkönnyíti az albérlet fenntartását a budapesti diákmunka

Budapesten élni jó buli – sokkal több lehetőség adatik meg az embernek a fővárosban, mint bárhol máshol vidéken. Nem csoda, hogy vártam, hogy Pestre költözhessek az egyetem miatt, ám legyünk őszinték, egy albérletet fenntartani elég drága mulatság.

Okozott is ez sok fejfájást a szülőknek… Persze, nem egyedül költöztem be egy lakásba, de a költségek még megosztva is borzasztó magasak. Hogy enyhítsek az albérlet és az egyetem generálta költségeken, elkezdtem nézelődni a budapesti diákmunka lehetőségek után.

Mondanom sem kell, rengeteg opcióra bukkantam, de a legszimpatikusabb a TopiWork diákmunka szervezet volt.
Az oldal nagyon tetszetős, modern kialakítású volt, és egyből ébresztett bennem egyfajta bizalmat. Természetesen tudom, hogy nem ez alapján kell dönteni, de akkor is sokat árul el szerintem mindez egy cégről.

Ahogy elkezdtem böngészni az oldalon, teljesen ledöbbentem, hogy mennyi budapesti diákmunka lehetőség van a TopiWork oldalán!
Nem viccelek, a százhoz közelített azoknak a lehetőségnek a száma, melyekre éppen aktuálisan jelentkezni lehetett, és van, hogy még ettől is sokkal több lehetőség érhető el náluk. Ami még megdöbbentőbb volt, az az, hogy volt olyan munka, ahol diákként 2000-2500 Ft-os órabér is elérhető! Mondjuk ez nem csoda, hiszen ezek főleg a gyakornoki munkákra igazak, de biztató volt látni, hogy ennyi lehetőség van itt.

Nem kellett sokat keresgélnem, hogy megtaláljam a nekem legszimpatikusabb opciót – ez egy diszpécseri állás volt -, és jelentkeztem is rá rögtön.

A TopiWork munkatársai nagyon segítőkészek voltak, a jelentkezési folyamat rendben zajlott, és az interjúra is felkészítettek!

A diszpécseri munka azóta is megvan nekem, és nagyon elégedett vagyok. Minden hónapban pontosan érkezik a fizetés, rugalmas a munkaidőm, és még nyáron is maradhattam a cégnél, hogy keressek egy kis pénzt.

Tudom, azért egy pesti albérletet nem tudnék kifizetni belőle, de kétségtelen, hogy sokat könnyít az életemen a pénz, amit itt megkeresek.