Mindennapok egy albérletben: a táska vásárlás dilemmája

A párom múltkor panaszkodott, mikor új táskát vettem, hogy minek nekem még egy, mikor ott a szekrényben másik négy? Amit nem vett figyelembe, az az, hogy a négyből 3 báli retikül, amibe maximum a telefon meg pár zsepi fér bele, a negyedik meg az előző munkába járós, amit vészhelyzetek esetére tettünk még félre – tehát szinte használhatatlan. A jelenlegi kerülne a helyére, ha most leselejtezzük egy újra. Mert a mostani is már olyan állapotban van, hogy még jó, hogy az emberek nem nézik meg rendesen, mert lesülne a bőr az arcomról. Persze, egyből az lett a vita tárgya, hogy de ha én most költök tízezer forint felett a táskámra (megjegyzem, hogy később majd 6-7 évig hordjam), akkor meg lesz-e az albérlet ára. Komolyan néha nem értem Ákost, mintha nem tennék félre minden havi fizumból pont ilyenekre.

Na, de a kérdésre, hogy minek nekem még egy táska azt szoktam válaszolni csak simán, hogy : mert kell, és kész! Bár ez csak szítja a tüzet nem kioltja. Az említett táskát amúgy egy nagyon jó, frissen felfedezett online web shopból néztem ki, ahonnan minőségi táskákat lehet rendelni. Pont ilyen konfliktusok elkerülésére veszek márkás táskákat, mert ezek abból eredően, hogy drágábbak, több ideig jók, így ritkán kell újra és újra elmondani azt a mantrát, hogy “mert kell”. Az oldalt az Anna Táska web shop, amit egy google keresés alapján találtam meg, és nagyon örültem neki, már be is tettem a kedvencekbe.Itt nem csak nőknek lehet itt mindenféle szép kiegészítőt találni, hanem a férfiaknak is. Ugyan úgy táskát, övet vagy pénztárcát. A márkák a legismertebbek: Tamaris, Jana, Anekke és Olasz márkák. A kínálat nagyon sokszínűek, de nem olyan mennyiségűek, hogy elvessz bennük. Én nagyon simán találtam 3-4 táskát, amit szívesen hordanék, és onnan szépen leszűkítettem egyre.

Tekintve, hogy ezek márkás termékek, még így sem voltak olyan drágák, hogy ne lehessen őket megvenni egy átlagos fizetésből, pláne, ha utána több évig nem lesz rá szükséged, hogy újat vegyél helyette. Ugyan ez vonatkozik a pénztárcákra is. Az övek esetében erről nem tudok nyilatkozni, mivel azok gyakran egy helyen törnek meg, főleg, ha valaki nem fogy le vagy hízik meg nagyon rövid idő alatt.

A fizetés nagyon egyszerű, sőt, azt választhatod amelyik neked a legkényelmesebb árbeli különbség nélkül. A szállítás, ami egy termék esetében 1-3 nap, többnél pedig 1-5 nap, 1000 forint és kérheted házhoz GLS-sel vagy pic-pack pontra, ahogy neked jobb. Fizethetsz előre utalással vagy utánvéttel, és ez utóbbi esetében nincs szükség kezelési költség fizetésre.

Ha nem vagy elégedett a rendelt termékkel, 14 napon belül visszaküldheted, ami egy ilyen táska esetében bőven megéri, még úgy is, ha neked kell állni a visszaküldés árát. Én a saját rendelésemmel nagyon elégedett voltam, pont olyan volt, amire számítottam, és amire szükségem volt. Biztos vagyok benne, hogy az idő vas fogát is úgy fogja bírni, ahogy azt megjósoltam. Ha esetleg neked is strapabíró, de stílusos új táskára lenne szükséged, nyugodtan látogass el az Anna Táska weboldalára, biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni.