Nyomtató alkatrészt kellett vennünk az albérletbe, ezen múlt a jegyünk

Most el tudjátok ezt képzelni? A mai technológia világában, ahol ha nagyon akarom még kézzel is megtudom írni a beadandót egy digitális felületen azt várja el a tanár, hogy nyomtassam ki majd postázzam, ismétlem postázzam el neki a dolgozatot. Én értem, hogy vannak régimódi emberek, de ez azért már a pofátlanság teteje. Pláne, hogy nem volt patron a nyomtatónkban. A nyomtatók meg zárva, mert járvány. Ti nem tudjátok elképzelni azt a pánik vásárlást, amit mi Dorkával lenyomtunk. Még mázli volt, hogy egyáltalán nyomtatónk volt az albiban. És, igen mielőtt megkérdeznétek, írtam a tanárnak, hogy kérem szépen nem nagyon tudom meg oldani a nyomtatást, mire az volt a válasz, hogy de igenis oldjam meg.

Végül a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldalon találtunk olyan patront, ami meg is érte, és időben meg is jött használatra. Az oldal amúgy maga nagyon letisztult, könnyen kereshető. Ha patronra, tonerre vagy egyéb kiegészítőre lenne szükségetek, én szeretettel ajánlom, mert nálunk életet mentett, az biztos.

Extra jó, hogy a szállítás minden egyes termékre ingyenes, és 2-3 munkanapon belül meg is érkezik. Probléma esetén a szállítástól számított 14 napon belüli elállás ezeknek a termékeknek az esetében is fennáll, de nálunk szerencsére ilyet nem kellett, csak örültünk, hogy az összes kurzusunkat teljesíteni tudtuk. Az viszont tuti fix, hogy nullára értékelem majd a tanárt a félév végi kérdőíveken. Ami amúgy még pluszban nagyon jó ebben az oldalban, hogy egy év garanciát még így is biztosítottak az epson tintapatron mellé, amit rendeltünk, pedig direkt a lehető legkisebb csomagot választottuk ki. Csak legyen megy, amúgy se nagyon szoktunk nyomtatni, ezért se volt patron a gépben.

Ahogy már mondtam szállítani ingyen szállítanak, a legismertebb márkájú nyomtatókhoz mind van tintapatronjuk, és azon belül is külön ki lehet választani a konkrét típusát a nyomtatódnak, nehogy rosszat rendelj. Ahogy elnéztem tonerekből még nagyobb a választék, és még lézernyomtató kellékeik is vannak. Ha pedig fotóznál, fotópapírt is vehetsz, így otthon elő is hívathatod a képeidet.

Fizetni a megszokott opciókon keresztül lehet előre utalással, utánvéttel: készpénzben vagy kártyával.

Szerintem teljesen korrektek voltak, és nagyon jó árakon lehet náluk mindenhez is hozzájutni, úgyhogy ha úgy gondoljátok, nézzetek be hozzájuk a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron-on keresztül.