Új év, új albérlet, új weboldal

Számomra ez az év sokkal jobban indult, mint a többi: sikerült találnom egy remek ajánlatot egy pesti, belvároshoz közeli albérletre, ami ráadásul relatíve szép és nyugodt környéken van ahhoz képest, hogy mennyire olcsó. Rögtön le is csaptam rá, és néhány nap alatt beköltöztem új otthonomba. Nem volt nehéz hozzászokni, már az első nap igencsak otthonosan éreztem magam.

Ha már a lakáskeresésben ilyen nagy szerencsém volt, úgy gondoltam, hogy jó lenne az egyre növekedő vállalkozásomat is kibővíteni, vagyis inkább teret nyerni az online felületeken is. Ami azt illeti, már van weboldalam, de azt egy ingyenes, eléggé limitált (és mondjuk ki, béna) oldal segítségével raktam össze. Maradjunk annyiban, hogy látszik rajta, hogy nem egy hozzáértő profi csinálta. Bár a vállalkozás nem megy rosszul, az online tér ehhez nagyjából semmit nem ad hozzá. Kezdem azonban felismerni ennek a kiaknázatlan lehetőségnek az előnyeit, úgyhogy mostanában egyre többet böngészem a netet, megoldást keresve.

A minap lehet, hogy éppen a tökéletes választ találtam meg a https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html oldal segítségével. Már az első sorok is, amiket elolvastam, úgy íródtak meg, mintha éppen nekem szóltak volna. A Keresőben Első cég ugyanis profi módon kivitelezett, korszerű honlap elkészítését vállalja, amely segíteni fog a vállalkozásomnak abban, hogy minél több potenciális ügyfelet tudjon elérni és megtartani.

A https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html aloldalt böngészve sok érdekesség jött velem szembe, melyek hatására megbizonyosodhattam arról, hogy a Keresőben Első a tökéletes választás. Vannak például az oldalon elhelyezve korábbi ügyfelek által írt vélemények, amik mind kimagasló minőségű munkavégzésről árulkodnak. De nem csak a szavakkal próbálnak meggyőzni, hanem a kész munkáikkal is alátámasztják ezt: alkalmam volt megnézni elkészült weboldalaik közül néhányat, és mindegyik nagyon tetszett.

Ők azonban nem csak a dizájnra figyelnek oda, mint ahogy azt a https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html oldalról megtudtam: rendkívül fontos a keresőoptimalizált felépítés is, amit ráadásul a legkönnyebben egy újonnan felépített weboldallal tudnak elérni. Így hát nem is kérdés, hogy dobom a kukába a régi, vacak honlapomat, és rájuk bízom egy teljesen új, modern és profi verzió elkészítését.

Van néhány ötletem, amit a leírtak alapján biztosan szívesen fogadnak majd, de alapvetően kész vagyok szinte teljesen rájuk hagyatkozni az oldal kinézetét illetően. Ameddig a vállalkozásom arculatának megfelel, és ízlésesen néz ki, én teljesen nyitott vagyok. Annak sem kell azonban aggódnia, akinek komolyabb elképzelései vannak, mert a Keresőben Elsőnél mindig várják a visszajelzéseket, hiszen fontos nekik az, hogy a tulajdonosa mit gondol a készülő weboldalról. A lényeg azonban az, hogy a leendő ügyfeleknek tetsszen, ezt bárki beláthatja.

Nemsokára fel fogom venni a csapattal a kapcsolatot, és egy új fejezetet nyitok meg a vállalkozásom életében, már ami az online marketinget illeti. Az új albérletem adott egy nagy löket motivációt, úgyhogy jelenleg nagyon is pozitívan állok hozzá az elkövetkezendő évekhez. Örülök, hogy felkerestem a https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html oldalt!