A költözéssel járó stressz után megérdemeltünk egy páros masszázst

páros masszázs

Nem rég meséltem nektek, hogy milyen gyorsan sikerült megtalálni az új lakást, és alapvetően a berendezéssel is jól álltunk már akkor, most pedig már elmondhatom, hogy tényleg mindenünk megvan és elkezdtük belakni a helyet. Sokat gondolkodtunk azon, hogy mivel kellene meglepni magunkat, miután az egész költözéssel járó cécó lezajlik. Párommal arra jutottunk, hogy egy páros masszázs lesz az, amivel meglepjük magunkat.

Így gyorsan foglaltunk és időpontot a kedvenc szalonjában. A páros masszázs szerintem egy nagyon romantikus program a rohanó hétköznapokban egy párnak, de egyébként nekem a barátnőm már volt az édesanyjával is páros masszázson, szóval nem feltétlenül kell párban lenni ahhoz, hogy kipróbálhassa bárki a páros masszázst, hiszen ez bárkivel egy nagyon jó közös, relaxálós program lehet.

Azért választottuk ezt a szalont, mert párom gyakran jár ebbe a szalonba, nagyon jó tapasztalatai voltak mindig, és így ő már pontosan tudta, hogy az oldalon keresztül nagyon gyorsan le lehet adni a foglalást.

Az időpontfoglalás egy online felületen történt, ahol nem csak az időpontot, de még a masszőrt is ki lehet választani. Ez nagyon jó akkor, amikor már kipróbáltátok a masszőröket, hiszen akkor már tudjátok, hogy melyik az, aki számotokra a leginkább megfelel. Lehet választani ajánlás alapján is, de szerintem nem felel meg mindannyiunknak ugyanaz a személy, én azt gondolom, hogy érdemes több próbát tenni, miután letesszük végleg valaki mellett a szavazatunkat. Ha még nem jártatok a szalonban, akkor választhatjátok azt a lehetőséget is, hogy mindegy, hogy melyik masszőrhöz fogtok bejutni, és ha fontos az, hogy minél előbb bejussatok, akkor pedig azt, hogy aki a leghamarabb ráér. Ilyenkor a rendszer automatikusan kiválasztja azt a masszázst végző munkatársat, aki a legkorábbi időponttal rendelkezik a foglalást illetően.

Párom mondta, hogy ha valamilyen oknál fogva nem tudnánk megjelenni a lefoglalt időpontban, akkor egyszer módosíthatjuk a foglalás időpontját, de természetesen nálunk nem volt erre szükség. Alig vártuk, hogy mehessünk a szalonba.

Amikor beléptem a szalonba, már rögtön tudtam, hogy megérkeztem arra a helyre, amire most a legnagyobb szükségem van. Egy nagyon igényes szalonban találtam magam, ahol nagyon finom illat szállt a levegőben, és egy kellemes zene szólt halkan a háttérben. Nem tudom, hogy ti voltatok-e már páros masszázson ilyenkor egy helyiségben mindketten bent vagytok és két masszőr is bent van, akik a remek masszázst nyújtják. Ha valaki nagyon gyakorlatiasan szeretne belegondolni, akkor az idő megspórolását is figyelembe veheti, hiszen egyszerre egy idő alatt mindketten megkapjátok azt a masszázst, amire vágytak, de én azt mondom, hogy az élmény az, ami igazán magas szintre emeli ezt a közös programot. Ebben a szalonban páros masszázsnál többféle csomag közül lehet választani, ami még magasabb szintre tudja emelni a közös programot.